sandwitch

Nu glass och snack med världens underbaraste :DHanna. ♥

Om du frågar mig vad skönhet är svarar jag det här

Den här bilden är så vacker typ så jag.... är halvdöd. ♥


You took me back too the good days

Ifredags var jag med Ida, Li och erika i Kungsan, ja vi har inte träffts på.. vad blir det nu. 7 år så de var underbart och se dom härliga personerna igen :D vi pratatde minnen (HHAHAHAHHA) och åt glass och myste.. och planerade.. lite kärleksdraman, mer ska jag inte nämna... ;) Nej men gud så glad jag är att vi har tagit kontaken igen! helt underbart att träffa barndomskompisar och oj så snygga dom har blivit alla 3!! Deet här ska göras om!Ida och jag fick ett skrattanfall... ♥Ida du är så jävla modig.. jag ryserrrrr

Ni är underbara.

Modellargentur

Här är en bild från ifredags, mer kommer om en stund!
Denna bild är heeeeelt fantastisk och ni är så jäävla snygga båda två. ♥


Hade tänk att lägga ut värsta många bilder från veckan

MEN ALLA BILDER HAR RADERATS FRÅN MIN DATOR!! hittar dom inte ens i papperskorgen eller vafan

hej jag är snygg hejdå


OM FEM TIMMAR ÄR DET TEATER.

WOHO vad nervöst!
OM TRE TIMMAR GÅR EN NÅL IGENOM MITT ÖRA.

om TRE timmar! WOHOOO jag är nervös!

om du är galen är jag


walk with me
Om jag kunde drömma

Bilder från imåndags.


I rather

Borde sova snart, klockan är tjugi i ett, men jag har verkligen så jävla mycket. SO-läxa, spanska föredrag, Matteprov, engelska bok och engelska grejsnånting. Plus att det är teater imorgon och jag måste öva vilket jag inte hunnit med. korv. men godnattolle i sommras, jävligt random

GANSKA GULLIGTT::

Ifredags fick jag en tårta av Linnea min snuff.Och sen åt vi den på bilden där Clau också hade med sig två tårtor. så det blev ett litet tårtkalas :D nejmen nedrans vad glad jag blev:)

TACK UNDERBARA 

theres a fire starting in my heart

Tänk att just jag är kompis med världens bästa dig. ♥vi bildar ja....

 I torsdags var jag med den här läckra bruden ! underbara ting.........
Och sen vill jag också säga tack världens bästa för presenterna, jag är så glad! mer personligt säger jagh imorn till dig :D
OBLADI OBLADA

Är vi inte sköna som går på rasterna och KÄKAR GODIS OCH DRICKER LÄSK?


En vardaglig vana i vardan

OOOHHHHH...... FREAAKEEE OUUUUUUUT

älska

 


JAG ÄLSkAR DIG


SEG, KRISPI, KLADDIG

Ifredags var jag med dom här underbara barnen: MAJA, ELLA och BLANCO. Vi var först i skolan och (hahahh) gjorde en röst--tävling eller vad man säger. FLUMM. Sedan gick vi hem till ella där bland annat hennes gulliga mmormor och söta Niki var. Iallafall där så bakade vi en mumsig tårta som var SEG KRISPIG OCH KLADDIG. jag och ella hade nämligen bestämt att den skulle bli just det och det blev det jue.?? Vi har lyckats i livet tjejer! YIHA!
och så gjorde vi såklrt en sång om kladdkakan, och vi fort vi sjöng den sången så skrattade vi såklart (UNDRAR VARFÖR........duh duh duh) hahahha

its a bike grr

I måndags cyklade jag malin o astrid till skolan, eller först cyklade/gick/kravlade/ramlade/snackade/skrattade vi till järla sjö där vi åt våran frukost som bestod av mackor, fanta, godis och chokladägg. sedan tog vi ett dopp och SEN var det skolla. Efter skolan gick vi ner o snackade och åt choklad ägg som jag nästan spydde av senare. här kommer iallafall några härliga bilder....
jag vill tillbaka

jag vill tillbaka till den här dagen. Så badly.


awwganska gulligt. ett år med malín, jag älskar dig:)

3/5-11

Ja, iförrigår fyllde jag då år! detta firades först av att familjen kom med tårta och massa fina presenter :D Sedan åkte jag till stan och mötte upp maaalain och Blanco. Så när jag blev överlycklig av att först se malin sprang vi rakt till varandra och krasha i våra knän :') fettos :D Iallafall, vi hade så underbart mysigt, där vi åt på Vapiano. Otreologt underbart! Vi år pasta och det var verkligen så gootttt. tack kompisar;) Sen vandrade vi runt i staden, fick bland annant till coop och köote ett kilo godis och 2 stora flaskor läsk, och sen mötte vi upp Hanna och Sara som hade med sig PopCorn och Marabou och tillsammans gick vi på bio. Vi såg RedRidingHood med en riktig puddig kille.. grrrr. HAN ÄR MIN. Sen mötte jag och Hanna upp mammsen och vi fikade och pratade och jag fick presenter, bland annat att jag ska ta hål i öroneeen. whoho.
Sen mötte vi upp andrea och pappa och vi åt en fin middag på Gondolen. Där fick jah också mer presenter bland annat en  kamera, en parym och en helt underbar teckning av hanna. Sedan tog vi lite foton i katharinahissen och åkte hem. Lite komiskt var det att pappa hade lämnat bilen precis vis slussen med bildörren helt öppen hela kvällen och det INTE blev inbrott. Födelsedagstur kanske :)
tack allihoppa för en helt underbar födelsedag! VERKLIGEN LYCKA.
MYCKET MER BILDER PÅ FACEBOOK :D

thats the old, the good time

Vendela skickade en bild på oss från 4, eller 5 då vi var i Göteborg på LiseBerg! Sååå små och så söta tillsammans! Kom och tänkta på när jag hade bestämt att jag skulle sitta breve dig på typ frittfall så jag slänger av mina skor som hamnar längst ner på marken, vi var på ett berg. så mycket problem. Oj vad kul vi hade!

den sista bilden togs när vi såg på en match och jag oc vendela smet "backstage" och såg vinnarvokalen precis innan den skulle delas ut, SAKNAR.

hey girl you are beautiful


Jag är fortfarande 13

MEN IMORGON FYLLER JAG LITE STÖRRE! magasshh, dagen ska tillbringas med MAALIN o BLANCOO, och sedan på kvällen familjen. Härligt!!

Okej sista gången jag säger jag är 13: JAG ÄR TRETTON. haha busigt. kanske tänderna börjar växa ut nu:)

bilder från från ifredags

Jag var som sagt med Tuva, ella, heddda och michelle. mina nya små änglar. Nej men förfan vad kul vi hade. först var vi också med Calle, Balder o maja också men de gick hem senare. Vi vandrade till Gammla stan där vi började sjunga först helt oseriöst, och så kom det en man och lämnade 50 koronor, och det avgjorde allt. Så vi började sjunga mer seriöst i stämmor o massa skit! Och efter ett tag kom en STEKARE förbi och lämnade en 500 llaaaaappp. Vi blev så jävla galna och jag tappade kameran som sprack och vi la oss på marken o skrek och helvete vilket drag. Så allt som allt fick vi ihop 1000 kronor. som vi sedan köpte en jävla massa onyttigt för,  Så jävla härligt, SKA GÖRAS OM (OHHJAA!)

detta var efter 500 lappen lagts i hatten. LYCKA


Så här ser Ella ut efter det att hon smakat på mina SPYKOLOR.MER BILDER på FACEBOOK


Hey hey TV

HEELO. Jag o Tuven sitteer o myser. Idag var det som sakt ValBorg och det firades med massa underbaringaar. Bilder och lite mer beskrivvningar, också om gårdagen som blev otrrooligt lyckad kommer imorgon troligtvis. men nu ska vi se på någon film, vi satsar nu helst på en komedi eftersom vi är otroligtt rädda efter en skräckfilm vi såg. aa nu hör vi massa ljud så bye computer and hello tv.
PUSS JAG ÄLSKAR DIG TUVA


RSS 2.0