en snabbis

Imorgon ska man gå upp tidigt och försöka pallra sig till skolan.
gottnatt världensöta små flickor!

bye spain hello sweden

hey. Kom hem från Spanien igår med underbara micheeelle. ingen bra uppdate i know men man måste ju njuta av semestern? dah? okey, sjukt många bilder ska upp här o på facebook, so enjoy it. kanske imorgon vi får se. Men jag skulle bara säga tack för denna resa michan, FAAEN VAD HÄRLIG DU ÄR!
glöm aldrig lilla ramsan vi gjorde för länge sen: du är bäst, DU är bäst. Tillsammans är vi bäst. haha söta!


way to go

Sitter här under ett parasoll med en cappuccino och ett perfekt sällskap i spanien. Beställer nog in en pommes nu, fettos on semester :D
Igår tog vi en kvällspromenad och hamnade på en bar där dom visade spanska ligans final, och jävlar vilket drag det blev! Annars har vi slappat, solat, badat och shoppat. bildder kommer senare men jag slänger in en bild från estland iallafall.jag älskar dig michan!


.(we♥it)

be happy

Sebastian fick låna mitt extra batteri och lovade att alltid vara glad mot mig. Dock glömde han sig lite igår ..

Dagens outfit och facelook

DAGENS OUTFIT
En grå kofta från HM, ett vitt linne och svarta byxor från JC- men jag tog bara med överdelen eftersom som jag har IloveNY på mig nu:P
DAGENS FACELOOK
Från mamma och pappa.

BILDER FRÅN MAMSEN NYA MAC. treeeeeeevligt.

@ Utelåst

Så jävla seegt. Okej. Jag glömde nyklar imorse för jag försov mig, men skulle få nyklarna i skolan av Hanna iställtet. Och när jag kollar in på hennes lektion är ingen där, och sedan virrar jag runt i skolan, och sen händer världens pinsammaste grejjj. ush. och efter 40 minuter träffar jag hanna, går hem och det är fel nyklar! Nu siter jag uteanför i kylan och kan inte ens komma in i trapphuset eftersom de byttt portlås. GREAT. men det är skönt att jag har internett iallafall annars skulle jag dö. Oh jävlar det kom en läskig gubbe förbi......... Faen vad rädd jag blev.

Okej planer för idag: Plugga till Spanskaprovet imorgon. och sedan om jag hinner titta en sväng på Indienbasaren med malin och astrid tror jag? vi får se.

det jag skrev där ovanför var meningen att publiceras runt 3, men precis när jag skulle trycka på SPARA så laddade datorn ut. Så jag ringer till mamma o säger att hon ska lämna nyklarna här innan hon åker vidare. Och när det har gått 2 signaler så laddar mobiler ut. great. Jag var då alltså tvungen att ha ett kontaktuttag. Så jag började gå runt och kika efter ett. Tillslut ser jag ett. En meter in på en tomt. Jag stog och vela länge som fan om jag skulle våga sträcka mig över och ladda lite, men tillslut bestämde jag mig för att det var det ända sättet jag kunde rädda min eftermiddag på, så skulle jag just göra det, fast då kom det en jävla tant som stirrade på mig. tack, det värmer. Jag gick vidare och såg ett såg ett elskåp. Stod och suktade länge som fan, och bad till det att det kanske skulle kunna dela med sig lite EL TILL MIG? vah, vah! men nej nej. Jag gick tillbaka till porten, och står och lodar där tills det tillslut kom en barnfamilj som kollade på mig som jag var en uteliggare. Jag gick in i trapphuset och bestämde mig för att ta ut allt innehåll i väskan och kolla om nyklarna verkligen inte var där, och precis när allt är ute så kommer någon granne. Vad bra det kändes. Skämdes så mycket så jag gick ut. Frös som fan och hade inget att göra- förfan vilken bajsmiddag.

hey sydamerica

Ja. Medans Linnea är i paris och har det gott, är ELLA i sydamerica!! Och kommer hem om tre HELA VECKOR som neger. HOpPas du har det bäääääääääääääst. Älskar dig!
hey paris

Nu är världsbästa linnea i paris! hoppas du får en bra resa och du får hälsa Parisetornet från mig, :PDu är så jävla underbar min snuff!

bild från sötaste Malin !

'

Haha hittade ett litet Parisetorn i mitt rum, så vi kan säga att vi är där tillsammans :)


och vi säger FUCK OFF

till moviemaker, datorer, och hela skiten. Hela filmen har raderats, så mycket arbeteeeeeeee!
she's the one

Du får aldrig tro något annat än att jag älskar dig.Helgen

Hej barnbarn. Well. så här såg min helg ut: Så jävla sweet!

Fredag: Åkte in till staden med mina 3 små flodhästar. Där spelade vi in film, och hade lite mysigt, sedan åkte vi hem till mig där vi blev utelåsta (!) men istället för att dampa som jag gjorde här om dagen och klättra upp på balkongen, så tog vi det lugnt och satte oss ner medans malin sprang runt på hela tomten. du är så crazy:)
Ja, vi åt middag och sedan satt vi och snackade, samt skickade medelanden från ANDRAS mobiler. (Jag har fått hantera detta problem under hela helgen)

Lördag: Jag vaknade upp och där låg mina änglar! Nej de snarkade så.. där låg mina flodhästar. fast ne, jag sov så jag är väl eran flodhäst. Vi gick upp och gjorde en ganska maffig frukost (fast jag måste erkänna at den vi åt hoss malin var maffigare) och såg på HippHippHora samt en bortklippt scen med japaner (haha...)
Ja, sen åkte vi iväg till Veås där det var party in da house! nej det var släktträff hahah. Men vi blev ändå 40 pers där;) Först flummade vi mest runt och åt, sedan tog jag och hannes (fakta: det finns ingen fakta om honom. nej men han är en ball liten 96 med snygg jacka) Iallafall. Vi tog en promenad i 2 timmar. och det var så jävla fint vid havet. typ dimmigt och massa romatiskt. Synd att vi inte var ett par. Nej men vi var lite galna, spräckte lite balonger, la oss på marken, sköt lite folk. Konstaterade att Västerås var ett ghetto, gick ombord på båtar. kastade berg i vattnet.(höööhö) SKULLE ha köpt godis på Lidle där det var stängt. Sedan gick vi tillbaka och Hanna hade kommit också med tåget. Körde lite pingis turnering och myste. Sedan åkte vi hem med en kusin på köpet. Simoooon.

Söndag: Japp, jag vaknade upp av att pappa kom och var lite smått arg för min väckarklocka hade väckt Simpan. (jag har alltså en väckarklocka med en propeller som åker upp och sedan slutar den inte pipa förän man satt i den dära propellern.) Simon hade fått smått panik eftersom han trodde det var brandlarmet. Senare åkte pappa iväg till london, och vi åkte o simmade. På kvällen såg vi på film och åt glass, godis, chips. Härligt.Hittade bilder hos farmor från när vi var små.
När vi var små. Jag ville tydligen inte vara med på just detta foto.
1 april

Nu är jag och klassen så jävla stolta! Det är nämligen första April idag, och vem har vi lurat? Blaanche. Förra året lurade hon mig som fan och jag sa att jag skulle ge igen, och nu har det gått ett år och du jävlar är det hämd. Halva klassen planerade allt på bilden, eftersom Blanche var på Media med den andra halvan. Så efter lunchen tog jag in Blanche malin och jenny på toan och berättade för dom att jag ska flytta till Västerås för mamma fått jobb där, att jag skulle gå i skolan där, vart jag skulle bo, och att jag skulle flytta efter skolan. Sedan gick vi in i klassrummet där linnea berättat för klassen. Så gick jag malin, jenny o blanche in. Vi flinande och blanche gråtande. vi hade vikare och han ropade upp alla och sedan sa han att nu ska någon som heter azzi ska prata. jag gick upp och berättade för klassen som blev helt tysta (bra spelat kompisar!) och blanche satt och var helt chokad. Sedan börjar lektionen och vi skriker april. Förra året var det du som lurade baby, nu var det jag;)

GOT YA!
En bild från sexan.
Älskar dig


RSS 2.0