2jungfrur och 2grisar

Idag har jag varit i staden med mina 3 små änglar. Vi spelade in en film och Fettade oss på riktigt. Allas kameror var dock utladdade, och min mobil så inga foton togs. det gillar vi! så jag kom hem för en halv timme sen, men in för 5 minuter sen. Japp det var ingen hemma så jag var utelåst och RASTLÖS eftersom allt var urladdat. Så jag bestämde mig för att  ta en stege på utebordet och försöka ta mig upp till balkongen, och precis när jag lyckats och kommit upp så ropar min granne att hon har nycklar till vårat hus. Så jävla pinsamt jag höll på att gå under. Sweeet.


Har man världens finaste kompisar eller har man?

Ja idag var jag som sakt sjuk, och det plingar på dörren och där står malin och blanche och säger att jag ska krya samtidigt som de ger mig en marabou daim som dom vet är min favorit. Hur söta får folk bli egentligen?
Kärlek till er. 

 Mina gullefisar.
(Bild från facebook, men har inga bilder på denna dator.)


Jag suger

Jag suger för att alla äger mig, speciellt Batte, Balder, Gurra och Didde. Shit vad dom är grymma och dom kommer alltid att vara bäst av de bästa. Så ni vet dom äger.


P.S. Batte äger lite mer än de andra.


Dagens Hjältar

Lördagen  var så jävla crazy. Jag vaknade upp och Tuva låg bredvid mig (?!?) Hade totaly glömt bort att hon sov över. Vi åt frukost och tog det lugnt. Och sen helt plötsligt fick jag bråttom, då jag kom på att jag skulle träffa Linnea, Malin och Jenny inne i stan, där vi skulle spela in en film. Sedan åt vi varsin Daim glass och satt och snackade. Linnea och Jenny åkte sedan hem, och kvar var jag och Malin. Busigt. Vi gick in på Intersport och träffade tre snygga landslagsspelare. GALET.  Sen gick vi ut ur affären och bestämde oss för att följa efter någon. Vi bestämde oss för en kille med Backslick och började spionera. Han förde oss till JC där vi träffade Nora och Hanna som vi snaackade lite med. Efter ett tag kom vi på att våran BackslickBoy var borta så vi sprang ut då på Drottninggatan- vi började springa och stannar upp där vi ser en misshandel. Vi följde efter dom och visste inte vad vi skulle göra, men efter ett tag bestämmer vi oss för att ringa Polisen. Vi blir förhörda och de säger att de kanske ringer tillbaka. Och då laddar min mobil ut. Vi fick panik och jag kom på att vi var ganska nära min mormor. Så vi började vandra dit, och hon var såklart inte hemma. Men vi var fortfarande i stort behov av en IPhone laddare så vi plingar på hoss mormors granne- som vi berättar allt för och stannade i mer än 1 timme. De bjöd oss på Kaffe och tårta och var über trevliga. Vi plingade på hos mormor och hon hade kommit hem så vi klev in och vi varsitt päron, samt 150 kr, vilket vi var tacksamma över, efter som vi hade NOLL. Vi sa hej och gick ut på stan igen, gick och köpte varsin bio biljett och hade återigen NOLL kronor till godis eller mat. Och vad gör man då? Man frågar om pengar. Så vi sprang runt och frågade lite här och där. Vi blev kissnödiga och.. pissade på ett speciellt ställe. Sen var det en gammal IndianHövding som gav oss pengar, och vi sprang och köpte en hamburgare och godis. Sen såg vi på bio och myste som fan. Herregud vilken dagg.


Här bestämde vi oss för att gå på bio.

Jag älskar dig malin


mhhm

Vi sitter och knarkar gott folk. Ha det underbaaaaaaaaart.


Mys på er

Idag har jag varit i skolan, en mycket speciell dag må jag säga, nat. Tuva är här nu, hon ska sova här. Vi har fått tre nya kompisar tidigare idag:) nej men vi är helt normala folk. Sedan gick vi hem och Michelle kom hit på lite spontanbeskök, mys! Nej men nu ska vi ta och se på en film och gossa ner oss och fetta oss lite. HA EN TREVLIG FREDAGSKVÄLL ALLA KÄRA.En bild från i somras. Små, söta, och bruna.

 


Plugget slutar ett tag. ITS WEEKEND

Och just DÄR fick Michan en bitchslap av mig. (Hon bad om det,  SÅ hemsk är jag inte)
Jag sitter nu har med 4 stycket mycket härliga personer. En tjej. Och tre otroligt heta killar.

Slänger in nåra bilder på när jag och Michan var i Estland.Nu kom Mysan också, MYS!


hej

hej
vgddet


är


frågan


Gästbloggning av den berömde CARL JOHAN.
Solen älskar oss

Igår var jag som sakt med malin, Crazy. Vi gick först till forum (FORUMSHÄNGARE MANNEN) för att ta hål i öronen på den berömda Malin. Jag var otroligt nervös till skillnad från malin som tog det lungt (?!) Och hela besöket gick på två minuter...... great. Vi köpte marabou (såklrt) och fettade oss. Sedan blev vi bruna, gick ut och fotade massa fina bilder (nästa PP;)) Vi bakade och mös- TREVLIG DAG DU BÄSTE.
'Ögonblicket då hålet togs.

Det bästa med den här bilden är att jag såg något rött på golvet, trodde det var sylt. Så skriker jag på malin VAFAAAN HAR DU BLODAT NER HELA JÄVLA GOLVET. och så springer hon fram och verkligen säger att det inte är hon , och drar upp byxorna för att visa att det inte var hon, och då var det hon.. okej detta är FETTOO HUMOOR.

Detta är inte dom finaste bilderna, utan dom kommer upp på facebook istället. BUSIGT.


DAGENS PLANER

 


Blanche och Azzi häre

Nu ska vi ha en dubbellektion, så jag och Blanche slänger in en hyffsat ful bild på oss själva. Jenny sitter här och sjunger bredvid oss. Väldigt fint:)  Wilma och jag har med oss ALL utrustning för en bra so lektion. Godis, godis, klubbor, och chokladbollar. BAM!


det är mysigt att fota mysan

Speciellt när hon alltid blir så jävla snygg.Älskar dig gullefis !
Sommardofter
Bilder från Rättvik från i sommras.  Bara 4 månader kvar till sommaren är här. Man längtar.


tack underbara

för all hjälp


Välkommen

Well, när vänner tjatar tillräckligt länge, så blir det av:P sooo welcome.


TEST INLÄGG!

ett två ett två


RSS 2.0